Shopping, kjendiser, krim og spøkelser

Fra krimsjokk til shopping; Her er guidede turer med fokus på alt fra pengeglad shopping til sjokkerende brutaliteter.

Publisert
Sist oppdatert

Shopping

Det er ikke lett å navigere seg fram i handlegater og shoppingsentre på et helt nytt sted; i alle fall ikke når det nye stedet er millionbyer som eksempelvis New York. Turoperatøren Shop Gotham i NYC har spesialisert seg på shoppingguiding, og kjører forskjellige turer til forskjellige strøk - både faste og skreddersydde. Turene tar mellom to og fem timer, og koster fra 25 til 85 dollar.

Les mer i denne artikkelen.

Film/TV-serie

Hekta på en spesiell TV-serie, eller en film/serie med filmer? Hva er vel da bedre enn en guidet tur i fotsporene til dine store hverdagshelter. I New York kan du vandre i stiletthæl-fotsporene til firkløveret i Sex and the City, i regi av All New York Tours. I løpet av tre timer guides du til jentenes favoritsteder hvor de drikker, handler og sladrer. Turen koster 37 dollar. Og om du helst vil leve som disse jentene en helg, så tilbyr et selskap i London Sex-and-the-city pakker for jenter på tur i den britiske hovedstaden.

Etter samme konsept kan du bli guidet til Sopranos' New York,

Kontakt: All New York Tours, Tel: +1 702-233-1627 eller +1 888-609-5665.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.