Shoppingtips

Den danske hovedstad er mer enn Strøget. Her er våre shoppingtips.

Publisert

De fleste som har besøkt København har nok vandret frem og tilbake i byens mest kjente og sentrale handlegate, Strøget. Vi tipser deg også om andre fine shoppingområder.

StrøgetStrøget er stedet hvor du finner de aller fleste type butikker langs den to kilometer lange gågaten. Strøget strekker seg fra Rådhusplassen og opp til Kongens Nytorv. Her finner du blant annet Royal Shopping som består av Georg Jensen, Royal Copenhaven Porcelæn, Holmegård glass, Illum Bolighus og Royal Copenhaven Antiques.

Er du ute etter bra varehus skal du velge enten Illum eller Magasin som har alt fra klær til kjøkkenartikler og sportsartikler. På Strøget finner du også dyre moteforretninger som Chanel, Louis Vuitton, Hermes, Gucci og Birger Christensen – alt du kan drømme om innen kjente motemerker!

KøbmagergadeI denne sidegaten til Strøget finner du også en bra handlegate som har alt fra klesbutikker til møbelforretninger.

ØsterbrogadeGaten ligger litt lenger unna sentrum, men er en bra shopping- og kafégate. En gate med en del spesielle nisjebutikker. Vil du se hvordan kaffe tilberedes på den aller beste måte, skal du reise hit for å besøke ”Kaffehuset”. Et populært sted!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer