Shoppingtur fra 125 kroner

Vinden blåser surt og solen glitrer med sitt fravær. Lider du av høstdepresjoner og trenger å komme deg av gårde til varmere strøk? Her finner du ukens aller beste reisekupp!

Publisert

Vil du få oversikten over det biligste av det billigste hos charteroperatørene akkurat nå bør du lese videre. Vi har også samlet andre gode tilbud for deg om vil ut på reisefot i nær fremtid. Kanskje frister en liten båttur til et av våre naboland? Prisene er ytterst hyggelige akkurat nå. Eller hva med en weekendtur til Kina? De aller siste prisene kan du sjekke selv i vår restplassoversikt.

Sverige fra kr 125

Er det snart slutt på kjøttet i fryseren? Lyst til å reise bort en dag for å shoppe kjøtt, sprit eller andre godsaker? Finn Carlsen Turistbusser AS kan i disse dager tilby rundtur fra Sandefjord til Strømstad inkl. buss og båt fra 125 kroner pr. snute. Avgang fra Oslo og Akershus-området hver dag. Ønsker du å være borte litt lenger finnes det også mulighet for det. Samme selskap kan tilby to-dagers tur til Gøteborg med hotellovernatting, frokost og taxfree-båttur fra 550,- pr. person på enkelte datoer før jul.

Danmark fra 432,-

Det er lavsesong hos DFDS også. Båtselskapet kan tilby deg Københavnturer fra 432,- pr. person inkludert frokost om bord. Pakken heter Sailors Cruise og du får åtte timer til disposisjon i København før kursen settes hjemover. De billigste avgangene fra 432,- er på disse datoene: 23/10, 29/10, 30/10 og 1/11.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer