Sigurd Sollien

Det blir mye reising på Sigurd Sollien for tiden. Men selv etter elskovsscener fra Jamaica og møter med den russiske mafiaen drømmer gutten om mer.

Sigurd i Berlin med ny fin lue!
Sigurd i Berlin med ny fin lue! Vis mer
Publisert

Et reisemål jeg drømmer om akkurat nå er Thailand. Det er vel mer vennligheten, strendene, luktene og maten som trekker, framfor horetrafikken. Dessuten har mange fortalt meg, inkludert Thomas Giertsen og Per Sturk fra Vesterås i Sverige, at Thailand er fantastisk.

Hvor gikk den siste reisen?

Siste gangen jeg brukte passet mitt var i Marokko. Dette var et spennende land, med byene Marrakech og Essaouira som klare høydepunkter. Gjøglernes torv; Djama El Fna, i Marrakech var sinnsykt bra, likeledes hippiebyen Essaouira.

Som gammel tannlegeassistent, må jeg imidlertid si at tannstandarden i Marokko var langt under pari. Jeg vil faktisk gå så langt som å kalle den en skandale. Kanskje dette skyldes alt sukkeret de bruker i mint-teen sin?????

Beste reiseopplevelse?

Min beste reiseopplevelse var nok Costa Rica. Her har de ALT: En svært variert natur, et rikt dyreliv, billig øl og snille mennesker. Dessuten har jeg sans for et land der 25 prosent av inntektene fra trafikkbøter går til et fond for barn og ungdom uten utdannelse.

Verste reiseopplevelse?

Min verste reiseopplevelse gikk til Stockholm for ca. 10 år siden. Her ble jeg forvist til sofaen av en dame som het Maria som jeg trodde ville ha meg i sengen sin. Det gikk lang tid før jeg besøkte Stockholm etter dette...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer