Sikkerhetsforanstaltningen du ikke visste at du bare måtte ha

Pengebelter og poser innenfor skjorten er vel og bra det. Men nå finnes det mer sofistikerte måter å sikre verdisakene på.

Publisert
Sist oppdatert
Angel Alert: varsler når englebarna er lenger enn fem meter unna deg.
Angel Alert: varsler når englebarna er lenger enn fem meter unna deg. Vis mer

MuseVisa og andre smarte reisedingser

  1. Nettlinker
  2. Sleipe luretriks
  3. Sikkerhetsforanstaltningen du ikke visste at du bare måtte ha


Gjem verdisakene i full åpenhet

På nettbutikken Travelproducts kan du kjøpe bøker med hemmelige rom til verdisaker - i tillegg til en rekke andre lure anretninger med formål å hindre at du blir frastjålet noen av eiendelene dine.

Magellan's Travel Supplies har løsningen for alle engstelige foreldre: Barne-lokalisereren. En liten dings rundt halsen på poden, en liten dings rundt halsen din - og kommer dere lenger enn fem meter fra hverandre går alarmen. Høyt. 50 dollar er kanskje litt dyrt, men en pris alle foreldre er villige til å betale for å beskytte englebarna.

Beskytter mot tyveri - og rotehuer

Bagasjelokalisereren eTravelerGear (hurra!) kan nok være like mye til nytte for de som er vimsete, som de som er redd for å få bagasjen frastjålet. Også denne består av to komponenter - en for deg og en for kofferten. Finner du ikke kofferten trykker du på en knapp - og så vil den smarte tingesten både lage lyder og sveipe lys til du egenhendig skrur den av.

Undertegnede vurderer sterkt å gå til innkjøp av en slik lokaliserer for husnøkler. Men lurer litt på hvilken dings man skal finne søkerdelen med...

I tillegg til dette finnes det et utall med forskjellige låser, reimer, metallnettingtrekk etc som skal beskytte kofferter og vesker, varme eller bevegelsesaktiverte alarmer og finurlige oppbevaringssteder for verdisaker. Det er bare å ta en kjapp reise ut i cyberspace på jakt etter sikkerhetsutstyret som passer for deg.

Ranssikring og andre snåle reisedingser

Dette er bare toppen av isberget. Her er en liten oversikt over andre saker om duppedingser, museviser og tilvarende ting du bare må ha.

Ville du ha stjålet denne, kanskje? Foto: supermarket one
Ville du ha stjålet denne, kanskje? Foto: supermarket one Vis mer


Nederlandske designere har laget den perfekte vesken som kan sikre deg mot overivrige veskenappere - både hjemme og på ferie.

Det er utrolig hva man kan finne av dingser som er spesiallaget for deg på reise. Her er merkelige, snåle, unødvendige og utrolige duppeditter, spesielt for damer på tur.

Her kan du se vår billedspesial med alle de aller snåleste reisedingsene.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer