Sikkerhetsforanstaltningen du ikke visste at du bare måtte ha

Pengebelter og poser innenfor skjorten er vel og bra det. Men nå finnes det mer sofistikerte måter å sikre verdisakene på.

Publisert
Sist oppdatert

Gjem verdisakene i full åpenhet

På nettbutikken Travelproducts kan du kjøpe bøker med hemmelige rom til verdisaker - i tillegg til en rekke andre lure anretninger med formål å hindre at du blir frastjålet noen av eiendelene dine.

Magellan's Travel Supplies har løsningen for alle engstelige foreldre: Barne-lokalisereren. En liten dings rundt halsen på poden, en liten dings rundt halsen din - og kommer dere lenger enn fem meter fra hverandre går alarmen. Høyt. 50 dollar er kanskje litt dyrt, men en pris alle foreldre er villige til å betale for å beskytte englebarna.

Beskytter mot tyveri - og rotehuer

Bagasjelokalisereren eTravelerGear (hurra!) kan nok være like mye til nytte for de som er vimsete, som de som er redd for å få bagasjen frastjålet. Også denne består av to komponenter - en for deg og en for kofferten. Finner du ikke kofferten trykker du på en knapp - og så vil den smarte tingesten både lage lyder og sveipe lys til du egenhendig skrur den av.

Undertegnede vurderer sterkt å gå til innkjøp av en slik lokaliserer for husnøkler. Men lurer litt på hvilken dings man skal finne søkerdelen med...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer