Singapore i turbo

En liten øy, en moderne by og et eventyrlig land – alt i ett. Singapore kan raides på tre dager. Av: Sindre Storvoll

Publisert
Sist oppdatert

DinSide besøkte nylig Singapore. Basert på egen erfaring og lokal assistanse, har vi laget en anbefaling på hvordan byen kan erfares på et fåtall dager, minimum tre. Med så små avstander, betyr ikke rekkefølgen all verden, men start med å få oversikt over transportmulighetene. Vi har også føyd på noen ekstra forslag for barnefamilien, museumstrotterne og shoppe-ekspressen.

>> Se bildene fra Singapore

1: Sentosa Island - et must

Singapore uten besøk på Sentosa Island er som å besøke Sydney uten å se operahuset, Las Vegas uten å puste glamour på The Strip, Cape Town uten å bestige Table Mountain eller Rio de Janerio uten å hilse på Jesusstatuen.

Et kvarter sør fra bysentrum, ligger ferieøya utsmykket med naturlige-, kulturelle- og rekreasjonsattraksjoner for alle aldrer og interessegrupper. Her kan du bruke alt fra en formiddag til et par dager. Dra når sola skinner, men selv om DinSide opplevde skyer og lett regn under besøket, endret det ikke totalinntrykket.

- Ingen av vennene våre fortalte oss om Sentosa Island. Men det kommer jammen vi til å gjøre, sier Mark Sulliven fra Newcastle, Australia. - Her vil vi bruke to dager neste gang, istemmer kona Jamie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer