Singelferie før de fylte førti?

For en tid tilbake ble vi kontaktet av en fortvilt leser som hadde ferie på et tidspunkt da alle andre måtte jobbe. Etter en kjapp sjekk av singelreiser kom hun frem til at hun var født flere tiår for sent. Singelturene hun fant passet best for de som var minst over førti, og helst

Publisert
Sist oppdatert

Ti forslag til deg som ikke har lyst til å tilbringe hele ferien alene ...

Partyhotellene

Club med, klubb 18-30, fest og moro, og du garanterer å møte andre på gutte/jenteturer mye paraplydrinker, akutt sjekking etc.

SAGA SOLREISER: BEACH & BOOGIE
Beach & Boogie har blitt et begrep blant ungdom og yngre voksne i hele Norden. Hver sommer møtes mange tusen Beach & Boogie-gutter og -jenter på Kos, Korfu, Kreta, Kypros og i Bulgaria. Her er alt lagt til rette for Den Store Sommerferien. Våre dyktige guider sørger for at du som reiser på Beach&Boogie-ferie får en ferie fylt av aktiviteter og muligheter til å være sammen med masse spennende mennesker.

Vi har egne Beach & Boogie-hoteller slik at dere ikke får barnefamilier og pensjonister vegg i vegg (med mindre de selv vil på Beach & Boogie-ferie…) og hotellene ligger stort sett i byer med kort avstand til både strender og de store klubbene.

På Beach & Boogie-ferie kommer ikke mora di og vekker deg om morgenen!

Priseks: Aiya Napia, Kypros, 1 uke for 1 person:
(Kommer med advarsel: :I høysesongen er fornøyelseslivet i området forstyrrende.)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer