Siste frist i skibakken

Det begynner å nærme seg siste sjanse for å sette utfor i skibakkene. Vi har kartlagt sesongslutt hos 20 norske alpinanlegg. Leserne guider deg til hvilke du bør besøke, og hvem du kanskje like godt kan ligge unna.

Publisert
Sist oppdatert

Etter-påsketid er ikke-skitid for mange, mens andre synes at perioden fremover nå er den beste tiden å stå på ski. Det er fremdeles muligheter for deg som vil lufte skiene en siste gang, selv om det mange steder begynner å haste. Vi har kartlagt sesongslutt hos 20 norske skianlegg.

Avhengig av snøforholdene

Sesongen har selvsagt alt med snøforhold å gjøre, og litt med etterspørsel. Våren har begynt å tære på snøen på Østlandsområdet, og hovedstadsnære Wyller og Tommkleiva har allerede stengt for sesongen. De fleste av skisentrene vi har vært i kontakt med, oppgir sesongslutt med forbehold om snille værguder.

Valdres skisenter er svært godt likt blant stemmegiverne i Skiguiden, men ønsker du å prøve favoritten, bør du reagere: Der stanses heisene til helgen, siste dag er søndag 7. april.

- Det begynner å bli dårlig snø, mer som slush, får vi beskjed om hos Valdres skisenter.

Beito er et populært sted å stå på ski, ifølge omsetningsstatistikken. I disse fjellområdene vil det være mulig å stå på ski i alle fall til ut april.

- Her er det rikelig med snø. Vi kjører ennå 14 dager med full åpningstid, og så holder vi åpent i helgene utover. Vi ser det an litt, men i utgangspunktet holder vi i alle fall åpent ut april, sier Lars N. Thomas ved Bjorli Lesja Reiseliv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer