Siste krampetrekning på snø

En mild vår korter ned skisesongen, men det er fremdeles et par uker igjen for de som vil tyne vinteren for det den er verdt. Vi viser deg hvor du fremdeles kan stå på ski og hvor lenge. Vi har snakket med skisentrene for å gi deg den komplette oversikten over sesongavslutninger. Vi tar forbehold om vær og føreforandringer, og har lagt inn lenker til alpinanleggene slik at det skal bli lettere for deg å sjekke om de fremdeles er i drift.

Publisert
Sist oppdatert

Flere av landets skisentre har allerede måttet gi tapt for vårsol og mildvær. "Værforbehold" var et hyppig brukt ord da DinSide Reise ringte rundt for å få en oversikt over når sesongen slutter på de forskjellige skisentrene.

Heldigvis er det både én, to og tre uker igjen på noen av skisentrene. Her kan du se hvilke skisentre du bør besøke først, før de stenger for sesongen kommende helg.

Vi du strekke skisesongen enda litt til? Da kan du prøve et av disse skisentrene.

En rekke skisentre har allerede stengt skitrekkene og heisene sine. Lommedalen skisenter har stengt av bakkene sine. Vikersund Alpinsenter stengte 31. mars. Kolsås Skisenter var også tidlig ute, og kjørte de siste alpinistene den 4. april. Også Drammen Skisenter hadde sin siste åpningsdag denne dagen.

Det lille, men velrennomerte skisenteret Tusten ved Molde har også stengt skitrekkene for i år.

Fulufjellet er ikke sikker på hvor lenge sesongen varer, på grunn av dårlige værforhold, men håpet å holde ut påsken.

Takket for seg i påsken:

Furedalen Alpin på Kvamskogen holder åpent over påske, og alpinanlegget Eikedalen like ved håper også å holde åpent ut påsken, men det er med vær og føreforhold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer