Siste rest av sommeren for 1.200 kroner

30 grader og late dager med få folk på stranda venter deg.

Sol og strand - det skal ikke mer til for å lokke frem smilet. Foto: Tony Castellano
Sol og strand - det skal ikke mer til for å lokke frem smilet. Foto: Tony Castellano Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten har kommet til Norge, men håpet er ikke ute for deg som synes sommeren ble altfor kort. For et par tusenlapper kan du nyte siste rest av sol og varme ved Middelhavet.

Vi er på tampen av sommerens sydentursesong, og prisene er hakket høyere enn de var for noen uker siden, da du kunne komme deg til sol og varme for godt under tusenlappen.

Nå koster den billigste ferieturen vi fant 1.200 kroner, men de fleste restplassene ligger på 2.000 til 2.500 kroner for en uke, noen ganger to.

Det er det antagelig verdt, hvis 25-30 grader i luften og noen og tyve grader i vannet frister. For fortsatt er det godt og sommerlig flere steder i Middelhavet. For noen uker siden publiserte vi en guide til de mest solsikre og varmeste solferiedestinasjonene i september. Sjekk hvilke steder det er best å reise til for solelskeren her.

Et kjapt værsøk viser at det akkurat nå for eksempel er rundt 30 grader i både Antalya, Monastir og på Kreta, mens Rhodos har 24-25 grader. Vær imidlertid obs på at været er noe mer ustabilt ved Middelhavet nå i september. Det kan fort komme en regnskur, men temperaturene holder seg likevl godt over tyvetallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer