Siste sjans før sommeren?

Det er fortsatt aktuelt å sikre seg en billigferie for tilnærmet skillemynt.

Publisert
Sist oppdatert

Vi skriver for første gang om reisekupp i juni 2004, og det betyr at skoleferien er rett rundt hjørnet. Det igjen betyr at du snart kan se langt etter charterreiser til slike priser som vi har funnet denne uken. Snart må du igjen ut med flerfoldige tusenlapper for å komme deg sydover.

For den fulle oversikten bør du sjekke restplassoversikten eller bestill varsling om turer som kan passe deg på SMS.

Fristende langtur

Ukens beste kupp er muligens en reise til Florida med Saga fra Oslo. For kun 1.995 kroner kan noen sikre seg tidenes billigste USA-reise? Hele 14 dager kan du få til å boltre deg i den amerikanske solskinnstaten, og billigere er det neppe mulig å fly over dammen.

Blir dette for langt og for hett, kan du satse på byer som Roma og Nice, eller noen av øyene i og utenfor Middelhavet. Priser fra 795 kroner for reiser med kun fly, og fra 1.595 om du vil inkludere hotell i prisen. Utvalget under tusenlappen er magert, men øker du prisgrensen til to lapper kan du velge og vrake. Mest billig fra Oslo, og noen knallpriser fra Bodø om du er riktig rask i avtrekkeren. Ellers er utvalget dyrere fra andre byer i landet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer