Siste sjanse for årets påske!

Har du ikke somlet deg til å bestille årets påskeferie ennå er du farlig sent ute. Det meste er utsolgt og sjansen for at du kan hoppe på avbestillinger er liten. Utenlandsferier er det lite av, hytter på fjellet er noe bedre. Her er de ledige tilbudene.

Mallorca. Kombiner sol og varme med rotekte spansk kultur i Palma.
Mallorca. Kombiner sol og varme med rotekte spansk kultur i Palma. Vis mer
Publisert

I april er vi lei av vinter, og årets sene påske har tydelig inspirert folk til å søke seg sydover i jakten på sol og varme. Charterselskapene har solgt unna alle storbyferiene, men flyr du med rutefly går det fortsatt an å komme seg sørover. I 8558">denne artikkelen tipser vi deg også om hvordan du kan bestille hotell over nett.

En annen strategi er å følge med på tilbud som blir lagt ut fra charterselskapene. I vår oppdaterte restplassoversikt kan du sjekke de siste og beste ferietilbudene. Er du fleksibel kan dette bli årets store påskekupp!

Storbypåske

Som sagt så er storbyferie spesielt populært i år. Det er fortsatt mulig å finne asfalt og kredittkortvennlige opplevelser, men da er du avhengig av å også kunne ta ut noen ekstra par feriedager uken etter påske. Flyene hjemover er nemlig stappfulle. Her er prisene vi fikk fra flyselskapene.

Hvit påske på tradisjonelt vis

Det store snøfallet sist uke sikret hvit påske på fjellet. Vi har funnet både hytter og hotell med ledig plass. Prisene er høye, men hvis du tør vente noen dager bør det være gode muligheter for å prute seg ned til et akseptabelt nivå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer