Siste uke med superpriser?

Er det siste uken med vidunderpriser på restreiser? I alle fall er skoleferien rett rundt hjørnet, og med barnefamiliene på "frifot" øker sydenprisene.

Frister det? Du kan reise til Paris og andre storbyer for en relativt rimelig penge i sommer.
Frister det? Du kan reise til Paris og andre storbyer for en relativt rimelig penge i sommer. Vis mer
Publisert

Det er mindre å velge i av restplasser denne uken. Men fortsatt finner vi gull - en spennende reise som koster mindre enn 1000 kroner, og flere som koster under 2000 kroner. Sjekk DinSides Restplassoversikt for de siste oppdateringene på kuppfronten.

Billig-Syden

Tilbudet om billige sydenreiser er betydelig redusert siden forrige uke. Ikke unaturlig med skoleferien rett rundt hjørnet. Barnefamiliene planlegger gjerne ferien tidlig, og tiden for skoleferien er også den travleste tiden for charterarrangørene. Det blir færre tomme flyseter, og flere fulle hoteller. Men fortsatt er det mulig å tyne billigreiser ut av romslige operatørlommer. Vi har skrapet sammen de beste chartertilbudene for deg som kan reise denne uken.

Drømmeøyer?

Det er spesielt mye ledig til Hellas, men også noe til de spanske ferieøyene. Vil du lese mer om disse? Se vår omfattende guide til det 11136>greske øyriket, og vår leserdiskusjon om de 10488>spanske øyene.

Storbymoro

Frister ikke trange charterfly, krakilske småunger og sololjeklissete strender? Sommertid er gjerne et godt tidspunkt for storbyreiser. Flyselskapene har færre forretningsreisende som fyller opp setene, og de kommer tradisjonelt med gode sommertilbud til deg som bestiller i god tid (som regel én uke i forveien), er borte over helgen, og tar til takke med lite fleksible billettordninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer