Flyr

- Sitt stille i båten

Dette sier Forbrukerrådet om Flyrs utfordringer.

SIER DU FRA DEG SETET DITT: Pass på så du ikke går i avbestillingsfella hos Flyr. Foto: Odd Roar Lange
SIER DU FRA DEG SETET DITT: Pass på så du ikke går i avbestillingsfella hos Flyr. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dramaet omkring flyselskapet Flyr fortsetter for full styrke.

Selskapet hadde egentlig frist til tirsdag klokka 16.30 med å få 430 millioner kroner på plass for sikre videre drift, men lykkes ikke innen fristen. Nå fortsetter jakten på penger og en ny løsning gjennom natta.

For de reisende betyr det enda mer venting og mer usikkerhet.

Avsluttet kampanje

Sist søndag, bare to dager før skjebnedøgnet, startet Flyr en omfattende salgskampanje for å få folk til å kjøpe billigbilletter hos det kriserammede selskapet. Tusenvis av nordmenn fikk e-postinvitasjon til å delta i billettsalget for reiser fra november til februar.

Dagen etter, og bare halvannet døgn før skjebnetimen tirsdag ettermiddag, slapp selskapet nyheten om at Flyr og Berg-Hansen har inngått samarbeidsavtale og dermed kan forretningsreisende enkelt bestille billetter med Flyr via Berg-Hansens portal.

Hva har de betalt for?

Folk som har latt seg friste av vinterkampanjen kan ha kjøpt katta i sekken, dersom Flyr må sette sine fly på bakken. Salgskampanjen er ifølge flyselskapets nettside stanset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.