Sjarm, stil og romantikk

Guldsmeden er sjarm, stil og romantikk i Vesterbrogade.

Publisert
Sist oppdatert

- Er du sulten? Vil du kanskje ha litt kartoffelsalad?

Mottakelsen du får på Hotel Guldsmeden i København er så vennlig og imøtekommende at du tror du har kommet på besøk til en gammel tante.

- Her har vi lekerom for barna, sier resepsjonisten. Og vi har også bysykler til utlån, de står i bakgården.

Sjarm

Det er ikke bare personalet som sjarmerer på Hotel Guldsmeden. Alle værelsene har himmelsenger og en ekletisk miks av funky detaljer. Enkelte av rommene har også deilige balkonger hvor en kan sole seg eller kanskje hilse på naboene i gården overfor. Hotellcafeen er berømt for sine gode mat og hyggelige stemning. Romantikk til tross: det finnes naturligvis moderne fasiliteter som Internett-tilgang på værelsene.

Hotel Guldsmeden finnes både i København og i Århus.

- Vi forsøker å lage en god atmosfære, for både voksne og barn, og det tror jeg at vi får til. For eksempel så springer direktørens tre barn rundt omkring.

De har defintivt lyktes.

Kontaktinformasjon

KøbenhavnNavn: Hotel GuldsmedenAdresse: Vesterbrogade 66Tlf.: + 45 - 3322 1500Pris: Enkeltrom koster 1.025 kroner, dobbeltrom standardrom 1.325 kroner. Et såkalt superiorrom koster henholdvis 1.225 og 1.525 danske kroner for enkelt og dobbelt.Nett: Guldsmeden

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer