Sjekk DE flyvertinnene

Virgin Atlantic slår til igjen.

Still red hot?  Foto: Virginatlantic.com
Still red hot? Foto: Virginatlantic.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hva er det med menn og vakre flyvertinner? Hvorfor liker du bedre å bli tatt hånd om av en ung, pen jente, enn en eldre dame? Er det ikke ofte de eldre som har mest erfaring i "dulling" av andre?

Det 25 år gamle Virgin Atlentic-flyselskapet er kjent for sine vel omtalte pr-stunt. I forbindelse med 25års-jubileet, har de kommet med en ny reklamefilm hvor Still Red Hot og pene damer er temaet. I videoen ser vi hvordan de vakre flyvertinnene gir alle alle menn på flyplassen hakeslepp når de vrikker seg forbi i trange skjørt og skyhøye hæler.

Se selv i videoen under:

Se større versjon med bedre bildekvalitet hos Virgin Atlantic.

All pr er god pr

Mange har reagert på videoen, og ment at den er kvinnediskriminerende. Den ble klaget inn til Storbritannias Advertising Standards Authority (ASA), en instans som passer på at reklame følger reglene. Klagene har ikke fått medhold, ASA synes ikke videoen er kvinnediskriminerende.

Virgin Atlantic-gründer Richard Branson bryr seg ikke om krasse kritikker, han er av den formening om at all pr er god pr. Så når en kunde klager på flymaten, og sprer klagebrevet til alle verdens hjørner, gjør han den dårlige omtalen om til en god omtale, han inviterer kunden til å bli med på å prøvesmake mat og vin til deres fremtidige meny. Branson ringte selv passasjeren. Les mer her: Klagde på flymaten - nå får han teste flymat

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.