Sjekk de lave prisene her

Her er en oversikt over de forskjellige selskapenes tilbud i vinter.

Publisert

Syns du langtidsferie virker fristende? Vi har sett nærmere på prisene og ikke minst ledig kapasitet. Her er hva du kan velge i av organiserte alternativer.

Ving

Ving kan tilby 62-94 dagers reiser med avreise i slutten av oktober til Mallorca. Ønsker du å være borte frem til jul koster dette 5.900 kroner pr. snute for fly og opphold i en toroms leilighet! Det er ikke mer enn 95,- pr. dag. Det er dyrere på andre siden av nyttår. Vil du reise i januar og bli borte til våren har kommet i april koster dette fra rundt 11.000 kroner. Generelt sett er det veldig fullt, men det finnes noen plasser med avreise i oktober.

Star Tour

Star kan tilby reiser til Tunisia i 35 dager fra 3.695,-. Vil du være borte lenge kan Star tilby ca. 200 dager på Mallorca fra rundt 23.000 inkludert fly og bosted. Det gir en kostnad for deg på 115,- pr. dag.

Select Tours

Select Tours kan tilby 29 dager til Sorrento i Italia fra 13.985,- med avreise 1. februar. Denne prisen er inkludert halvpensjon. Det er også mulig å utvide oppholdet til mer enn én måned. Vil du reise helt til Thailand kan du få 29 dager for den samme prisen den 15. januar. Grunnet visumreglene kan ikke selskapet tilby reiser med lengre varighet hit. Vil du ikke riktig så langt av gårde kan du den 11. januar få 34 dager i Tunisia fra 8.490,-. Også her er halvpensjon inkludert i prisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer