Sjekk det teltet!

Det er ikke kjipt å dra på campingferie med disse teltene ...

Publisert
Sist oppdatert

Dré Wapenaar heter kunstneren bak disse originale teltkonstruksjonene. Nederlenderen basert i Rotterdam, har spesialisert seg på teltdesign, og har laget telt for veldig mange av livets faser: Han har laget romantiske telt med vindu mot stjernene, fødselstelt konstruert for å lette fødselen ved hjelp av gravitasjonen og et spesielt telt for å sørge over døde.

BILDESPESIAL: Et telt for alle anledninger ...

Her er telt for store forsamlinger, for familier, for en eller to sammen, telt for grilling, telt for avislesning og andre telt for livets mer eller mindre sannsynlige og usannsynlige hendelser.

Tretelt til 254.000 kroner ...

Treteltet som du kan se bilde av til høyre i artikkelen, var med i den eksklusive julekatalogen til Neiman Marcus 2007. Prislappen er 50.000 dollar - eller 254.446 norske kroner ...

Treteltet var opprinnelig tiltenkt en ganske annen målgruppe enn verdens jetsettere. Wapenaar laget teltet på idealistisk basis for å gjøre livet litt lettere for aktivister som lenket seg fast i trærne for å hindre nedsaging av skogen i England. Teltene ble aldri brukt til å stoppe motorsager, men siden 1998 har turister på De Hertshoorn campingplass i Nederland kunnet leie seg inn i slike telt. Prisen er 50 euro, cirka 400 kroner, per tretelt per natt for maksimum to voksne og to barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer