Sjekk DET været!

Det blir sol, sol, sol.

Publisert
Sist oppdatert

Et blikk på Aftenpostens bakside i dag er jammen oppløftende lesing. I dag er det fint vær over hele landet, og langtidsvarselet viser ikke mye endring de neste par dagene.

Knallvær på Østlandet

I Oslo har finværet hengt over byen siden forrige onsdag, og de siste dagene har temperaturen kommet opp i deilige 28 grader. Dette været holder seg ut uken, skal vi tro yr.no.

Samme prognoser gjelder i Sandefjord, og dermed i Vestfold forøvrig. Sol og fint vær, med temperaturer på litt over 20 grader. Folk i Østfold kan også ta frem solhatten, og her holder temperaturene seg på 23-24 grader ut uken.

Flere steder på Øst- og Sørlandet er havtemperaturene oppe i 18-19 grader nå. Foto: Johan Wildhagen/Innovasjon Norge
Flere steder på Øst- og Sørlandet er havtemperaturene oppe i 18-19 grader nå. Foto: Johan Wildhagen/Innovasjon Norge Vis mer


Sommer i sør

Sørlendingene kan også vente seg strålende vær, og temperaturer på 23-24 grader.

Siddisene har knallvær nå, men torsdag og lørdag blir det overskyet vær, før sola kommer tilbake. Temperaturen i Stavanger ventes å ligge på 23 grader i morgen, før det gradvis faller til 16 grader på søndag.

Gradvis flere skyer i vest

Også bergenserne kan vente seg godvær - med noe skyer på torsdag. Temperaturene? De er godt over 20 nå, men synker til 18-20 grader utover uken.

Ålesundere har fint vær nå, og rundt 20 grader, men fredag skyer det til, og temperaturen faller til 13 grader.

Da er det bedre midt på. I Trøndelag ventes det 20-24 grader og sol ut uken.

Sol nå, kaldere til helgen i nord

I Bodø er det sol og fint vær nå, med temperaturer på rundt 13 grader. Mot helgen skyer det litt til, før sola dukker opp igjen på søndag. I Narvik er det godt og sommervarmt nå, med 23-24 grader, men fredag kommer værskiftet, og det blir 17 grader og regn.

Tromsøværinger kan nyte lettskyet, pent vær og 19 grader i morgen, samme vær, men 15 grader på torsdag, før fredagen kommer med regn og 10 grader. Regnet stopper imidlertid på lørdag, og på søndag titter solen igjen frem, men da ventes det 11 grader.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis merMer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer