Sjekk DET været!

Det blir sol, sol, sol.

Publisert
Sist oppdatert

Et blikk på Aftenpostens bakside i dag er jammen oppløftende lesing. I dag er det fint vær over hele landet, og langtidsvarselet viser ikke mye endring de neste par dagene.

Knallvær på Østlandet

I Oslo har finværet hengt over byen siden forrige onsdag, og de siste dagene har temperaturen kommet opp i deilige 28 grader. Dette været holder seg ut uken, skal vi tro yr.no.

Samme prognoser gjelder i Sandefjord, og dermed i Vestfold forøvrig. Sol og fint vær, med temperaturer på litt over 20 grader. Folk i Østfold kan også ta frem solhatten, og her holder temperaturene seg på 23-24 grader ut uken.

Sommer i sør

Sørlendingene kan også vente seg strålende vær, og temperaturer på 23-24 grader.

Siddisene har knallvær nå, men torsdag og lørdag blir det overskyet vær, før sola kommer tilbake. Temperaturen i Stavanger ventes å ligge på 23 grader i morgen, før det gradvis faller til 16 grader på søndag.

Gradvis flere skyer i vest

Også bergenserne kan vente seg godvær - med noe skyer på torsdag. Temperaturene? De er godt over 20 nå, men synker til 18-20 grader utover uken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer