Sjekk disse eksemplene og lær hvordan katalogen skal leses!

Publisert

Hotel Nissi Beach Resort (Ving), Ayia Napa, 4 vinger: Hotellet har trapper og nivåforskjeller. Oppusset 1984 og 1996 (delvis). Med andre ord et hotell med meget bra standard – men i klartekst betyr dette at hotellet ikke er spesielt tilpasset for eksempel rullestolbrukere på grunn av info om nivåforskjeller/trapper. Hotellet er delvis pusset opp i 1996 – noe som betyr at du ikke kommer til et fullt rehabilitert hotell, men kanskje resepsjonen har fått et ekstra malingsstrøk siden 1984!

Hotell Tsokkos Holiday (Ving), Ayia Napa, 2 vinger: Trafikken, et diskotek og gatelivet er forstyrrende. Et svært enkelt boalternativ! 2 vinger er enkel standard hvor du må regne med slitte rom og generelt slitte omgivelser. I tillegg er det info om at gatelivet og diskotek er forstyrrende. Da skal du regne med at det kan være vanskelig å sove om natten! Her er det ikke snakk om at omgivelsene kan være forstyrrende. Viktig forskjell!

Leiligheter Iolida (Saga), Chania, 3 stjerner+: Området har kupert terreng. Dette hotellet er bra mellomklasse ettersom det også har fått en pluss etter graderingen. Også her garderer turoperatørene seg mot klager fra eventuelle rullestolbrukere ved å opplyse om at det er kupert terreng i området. Det samme gjelder ovenfor barnefamilier med barnevogn. Husk å se etter om det er nevnt nivåforskjeller eller kupert terreng - det kan da være for eksempel være vanskelig å komme seg til stranden med barnevogn!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer