Sjekk inn: Adams Beach Hotel

Hvem passer et av Kypros beste hoteller for?

Publisert
Sist oppdatert

Det ligger perfekt til for badenymfer, partyfolk og barnefamilier. Men kan prisen virkelig rettferdiggjøres?

Under får du vår ferske anmeldelse av Adams Beach Hotel:

Hvor: Nissi Avenue, Ayia Napa, KyprosPris: Dobbeltrom koster fra cirka 1100 kroner og oppover i september. Det er dyrere i høysesongen. Star Tour har karakterisert Adams Beach som et hotell med firestjerner +. For en uke fra 31 august med fly koster det 13.500 kroner for to personer i dobbeltrom med frokost. Fullpensjon for en uke koster 19.826 kroner. Internett: Trådløst nett i lobby. Kabel på rommet. BetalingPå nett: Adams Beach Hotel

Beskrivelse: Adams Beach Hotell er et femstjerners hotell (kypriotiske stjerner) som ligger flott til ved Nissi Beach cirka 2,5 kilometer fra sentrum av det travle feriestedet Ayia Napa. Det tar 45 minutter til Larnaca med bil. Det er kun noen meter ned til selve Nissi Beach - en av øyas beste. I tillegg har hotellet et større privat bassengområde på neset foran hotellet.

Hotellet er rigget for turister og konferanser, samt brudepar, som kan gifte seg i et eget kapell ut mot havet. Hotellet har tilbud om spabehandlinger, frisør, skjønnhetspleie og et relativt stort treningsstudio med lite utstyr. Det finnes også et nyere innendørsbasseng i underetasjen av hotellet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer