Sjekk inn: Adams Beach Hotel

Hvem passer et av Kypros beste hoteller for?

Publisert
Sist oppdatert

Det ligger perfekt til for badenymfer, partyfolk og barnefamilier. Men kan prisen virkelig rettferdiggjøres?

Under får du vår ferske anmeldelse av Adams Beach Hotel:

Hvor: Nissi Avenue, Ayia Napa, Kypros
Pris: Dobbeltrom koster fra cirka 1100 kroner og oppover i september. Det er dyrere i høysesongen. Star Tour har karakterisert Adams Beach som et hotell med firestjerner +. For en uke fra 31 august med fly koster det 13.500 kroner for to personer i dobbeltrom med frokost. Fullpensjon for en uke koster 19.826 kroner.
Internett: Trådløst nett i lobby. Kabel på rommet. Betaling
På nett: Adams Beach Hotel

Beskrivelse: Adams Beach Hotell er et femstjerners hotell (kypriotiske stjerner) som ligger flott til ved Nissi Beach cirka 2,5 kilometer fra sentrum av det travle feriestedet Ayia Napa. Det tar 45 minutter til Larnaca med bil. Det er kun noen meter ned til selve Nissi Beach - en av øyas beste. I tillegg har hotellet et større privat bassengområde på neset foran hotellet.


Hotellet er rigget for turister og konferanser, samt brudepar, som kan gifte seg i et eget kapell ut mot havet. Hotellet har tilbud om spabehandlinger, frisør, skjønnhetspleie og et relativt stort treningsstudio med lite utstyr. Det finnes også et nyere innendørsbasseng i underetasjen av hotellet.

Eget lekeområde med apparater og vannsklie for barna finner du i bassengområdet. Her finner du også en delikat pool-bar. Barna har også tilbud om en egen klubb i regi av hotellet for de mellom fire og 12 år. Hotellet har også egne barnevakter for den som måtte ønske noen timer uten de små.

Forruten to barer inne på hotellet, finner du hovedrestauranten på hotellet her. Ved stranden finner du en mindre restaurant med utsikt over havet. En tredje restaurant finner du ved bassengene, samt en buffetrestaurant inne på hotellet med muligheter for á la carte.

Adams Beach tilbyr mye for familien, for vi vil først og fremst kalle det et familiehotell. Hver kveld i høysesongen er det en rekke show og aktiviteter. Vi så et show, som bestod av tre syngende sparkepiker med gjennomsnittlig koordinasjon - men underholdningstilbudet er der for den som ikke vil inn til Ayia Napa by. Ikke forvent så mye høyere standard på noe show der inne.

Rommet: Rommet vi testet var et standard dobbeltrom med utsikt over bassengområdet og ut mot havet. En passe stor balkong der solnedgangen kan nytes er et pluss. Rommet var fint og holdt det vi ville kalle en firestjerners standard litt lengre nord i Europa.

Sengene på Adams Beach er komfortable og badet rent, pent og middels stort. Minibaren er velutstyrt, men meget kostbar i forhold til butikken nede på hjørnet. Dette er gjennomgående for alle tjenester og varer på hotellet, spesielt vask av klær og bruk av internett.

Rommene har Pay-TV med de vanlige kanalene, men ingen norske.

Poeng (av ti): 8

Frokost:Frokosten blir servert som buffet i den ene restauranten. Vi var veldig fornøyde med tilbudet, som bestod av alt fra parmaskinke og mengder med frisk frukt og musli, til omelett etter ønske og en rekke varmretter. Drikkevarene var derimot skuffende, uten ferskpresset juice som del av den inkluderte frokosten. Kun søt saft omdøpt til juice.

Noe som trekker ned er problemet med en liten hær av gråspurv som invaderer frokostområdet som er utendørs under parasoller. Du kan ikke snu deg før de sitter på tallerken din. Betjeningen virker ikke som de er for bekymret over problemet, og lar rester stå lenge ute før de rydder bordene etter gjester. Noe som fører til en buffet for de små grå og en lite fredelig frokost for deg.

Poeng (av ti): 8

Restaurant:Vi prøvde middagsbuffet og ble middels fornøyd med denne. Til en pris av 200 kroner på tidspunktet vi var der, fikk vi en rekke retter å velge mellom. Forrettene var gode med blant annet utmerket skinke og melon, men hovedrettene den dagen vi spiste var ganske smakløse.

Lunsjen er grei, men ganske kostbar i forhold til hva du får. Konklusjonen er at du får billigere og like god mat utenfor hotellet, men du har mye å velge mellom for barn og voksne på et sted. Med andre ord har du alt du trenger på hotellet til en litt stiv pris.

Poeng (av ti): 7

Beliggenhet:Adams Beach har etter vå mening den perfekte beliggenhet for en ferie i Ayia Napa. Det ligger rett ved den fineste stranden i området(Nissi), hvor også den beste ettermiddagsfesten med musikk og DJ finnes. Om du vil ha mer action og liv, reiser du inn til selve byen på kvelden. Du slipper med andre ord alt bråket i Ayia Napa på kveldstid, er nære sentrum og har det beste av tilbud på dagen med tanke på strand, sjø og vannsport.

Barnevennlig: Adams Beach er et familievennlig hotell, og satser på familier som kunder. Det finnes en rekke tilbud for barn i alle aldre, og det er enkelt å ha oversikten på barna dine på hotellets område. Tilbud som barneklubb, show og barnevakter trekker opp. Nissi Beach er barnevennlig i andre enden fra der du finner musikken på dagen.

Passer for funksjonshemmede: Hotellet er tilrettelagt for funskjonshemmede.

Pluss: Adams Beach holder høy klasse og ligger perfekt til for både barnefamilien og deg som liker fest og moro. Servicen er utmerket og personalet hyggelig, men avslappet. Hotellet er rent og pent.

Minus: Hotellet er verdt pengene sine for rommet og frokost, men stive priser på alt du kjøper ved siden av trekker ned. Ellers er det ikke så mye å utsette på det som blir regnet som områdets fineste hotell.

Totalinntrykk: Et fint hotell med prima beliggenhet. Kan anbefales for deg som vil ha det beste av sol og strand, samtidig som det er utmerket for barnefamilien. Det holder fortsatt ikke femstjerners standard i våre øyne, men så skal det huskes at vi ikke er i Dubai.

Poeng (av ti): 9

Gjennomsnittlig poengsum: 8 av 10

DinSide reiste til Kypros i regi av Visit Cyprus.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer