Sjekk inn: Aquapura Douro Valley

Med hotell og spa i verdensklasse, er en overnatting på Aquapura Douro Valley verdt turen i seg selv.

Publisert
Sist oppdatert

Sunday Times Travel kåret tidligere i år Hotel Aquapura Douro Valley i Douro-dalen, Portugal, til et av verdens 100 beste hoteller. Hotel Front i København ble også plassert på denne listen, noe vi i DinSide ikke var enige i. I motsetning til Hotel Front, fortjener virkelig Aquapura sin plass på listen.

Her er vår anmeldelse av Aquapura: Hvor: Aquapura Douro Valley ligger nordøst i Portugal, sør for bredden av Douro-elven. Syv minutter fra landsbyen Peso da Régua og 70 minutter fra Porto internasjonale flyplass. Pris: Dobbeltrom koster fra cirka 1.350 kroner nattenInternett: Trådløst nett på alle rommeneAntall rom: 50På nett: Aquapura Hotels

Se bilder fra Aquapura Douro Valley under:

Beskrivelse: Aquapura Douro Valley er et femstjerners luksushotell i Douro-dalen nord i Portugal. Området er kjent som det nye Toscana i vinverden, og er preget av vakre vinterrasser langs den vakre elven Douro som strekker seg gjennom Iberia-halvøyen før den renner ut ved byen Porto.

Selve hotellet er bygget rundt den gamle fasaden på den herskapelige terrakottaborgen og vingården Quinta Do Vale De Abraao fra 1800-tallet. Hotellet åpnet i 2007, og har fasiliteter til den store gullmedaljen. Flere restauranter, barer, bibliotek, vinrom, spa, oppvarmet utendørs og innendørsbasseng, tennisbane og business centre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer