Sjekk inn: Courthouse Doubletree Hilton

Det er ikke feil å bo rett ved Oxford Cirxus.

Foto: Courthouse Doubletree
Foto: Courthouse Doubletree Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det gjelder å holde tungen rett i munnen når man skal bestille hotell i London. Det er mange slitne hotell med bittesmå rom og en beliggenhet som ikke er spesielt tidsbesparende for deg som har en helg på å se byen.

Da jeg fant et bra tilbud på et hotell som ligger to minutter unna Oxford Circus - midt i shoppingsentrum og rett ved Soho, var valget enkelt. Hotellet skryter på seg fem stjerner, men har de belegg for dette?

Hvor: 19 - 21 Great Marlborough Street, LondonAntall rom: 112 romPris: Fra 160 pund for dobbeltrom uten frokost - sjekk kursen i DinSides Valutakalkulator (Merk - du kan sikkert finne rimeligere tilbud hvis du bestiller tidlig og i lavsesong.)Internett: Trådløst internett på alle rom, og et døgnåpent "business room" med trådløst nett.På nett: doubletree.hilton.co.uk

Beskrivelse: Mellomstort hotell i en gammel og ærverdig bygning midt i hjertet av London, rett rundt hjørnet for Oxford Circus. Bygningen er viktoriansk, og fredet. Den huset tidligere den nest eldste magistrate's court (rettslokale) i England. Hotellet har fancy lobby, treningsrom, spa og basseng, to restauranter og en hotellbar. Sikter både mot forretningsreisende og storbyturister.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.