Sjekk inn: Crowne Plaza Petra

Beliggenheten er fantastisk, men holder selve hotellet mål?

Hotellet har utsikt til fjellene som gjemmer oldtidsbyen Petra. Foto: Crowne Plaza Petra
Hotellet har utsikt til fjellene som gjemmer oldtidsbyen Petra. Foto: Crowne Plaza Petra Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor: Petra, Wadi Mousa, JordanAntall rom: 180 romPris: Fra 160 jordanske dinar for dobbeltrom med frokost - sjekk kursen på www.xe.comInternett: Nettilgang via kabel på alle romPå nett: www.petra.crowneplaza.com

Beskrivelse: Trestjerners hotell rett ved inngangen til oldtidsbyen og verdensattraksjonen Petra. Hotellet er stort og funksjonelt, men noe slitt i kantene. Flott bassengområde trekker opp, selv om bassenget ikke er spesielt stort. Dette er et typisk turisthotell.

Rommet: Mitt rom lå ikke i selve hovedbygningen, men i de sammenhengene bungalowene ned noen trapper, med flott utsikt mot sandfjellene som gjemmer oldtidsbyen Petra. Hotellrommet er romslig, mens badet er litt lite. Grei standard, men her er det ikke pusset opp siden 90-tallet en gang. Mørke farger dominerer.

Poeng (av ti): 5

Frokost: Enkel buffet i frokostsalen oppe i hovedbygningen. Blanding av kontinental og arabisk mat. Stort utvalg, Kvaliteten er helt grei.

Poeng (av ti): 6

Se bilder av hotellet:

Restaurant: Hotellet har tre restauranter, hvorav den ene ligger inne i selve Petra (to km fra hotellet). Jeg spiste buffet på The Olive Tree Restaurant. Også her er interiøret litt gammeldags, men ellers var buffeten bra. Et stort utvalg av arabisk mat. Hommous, nybakt brød, ymse gryter med lam eller kylling, for å nevne noe. Maten i Jordan er forøvrig veldig god.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer