Sjekk inn: DGI-byens hotell

Trestjernershotellet midt i København gir ingen minneverdig opplevelse, men får bestått karakter.

Enkel, skandinavisk stil på rommene på DGI-byens hotell. Foto: Stine Okkelmo
Enkel, skandinavisk stil på rommene på DGI-byens hotell. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På Vesterbro, like ved Hovedbanegården og Tivoli ligger DGI-byen. DGI står for Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger, noe som tilsvarer Norges Idrettsforbund. Her finnes konferansesenter, treningsmuligheter, svømmebasseng, bowling og kafé og restaurant. I tillegg ligger det et hotell her, med det pussige navnet DGI-byens hotell.

Hvor: Tietgensgade 65, KøbenhavnAntall rom: 104 romPris: Fra 1.150 dkk for dobbeltrom med frokost. Familierom (2+2) fra 1.500 dkk med frokost - sjekk kursen i DinSides ValutakalkulatorInternett: Gratis nettilgang på alle rom - en felles-pc i resepsjonenPå nett: www.dgi-byen.dk

Beskrivelse: Trestjerners hotell i moderne stil som ligger i DGI-byen, senteret for Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger. Hotellet ligger i tilknytning til DGIs konferanselokaler, og i nabobygget ligger Vandkulturhuset med flere svømmebasseng, boblebad, badstue osv. Hotellet er helt greit - hverken mer eller mindre. Lite sjarm, men skal du ha enkel overnatting i København, er dette et ok valg.

Rommet: Mitt rom er et ganske romslig dobbeltrom, med gang med god skapplass, og et bad med dusj. Ingen ekstravagansa i innredningen - det kan minne litt om en studenthybel, faktisk. Tekoker, tv, hårføner er på plass. Det er en stund siden rommene ble oppusset, så mitt rom var litt slitt i kantene. Det var imidlertid ikke noe å henge seg opp i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer