Sjekk inn: Gemia Island Resort

Vi vurderer dette lille hotellet som ligger på en egen palmeøy i Malaysia.

Gemia Island Resort har beliggenheten over alle - på en egen tropisk øy. Foto: Stine Okkelmo
Gemia Island Resort har beliggenheten over alle - på en egen tropisk øy. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor: Gemia Island, en øy på Malaysias østkyst
Antall rom: 45
Pris: 680 ringit, for to pers i dobbeltrom og fullpensjon. Båttransport og visse aktiviteter er inkludert - Se kursen hos www.xe.com
Internettilgang: Ikke trådløst nett, men felles datamaskin gjestene kan bruke mot betaling
På nett: www.gemisland.com.my

Les også: Ferie i skilpaddefart - bli med til Malaysias østkyst

Beskrivelse: Lite hotellresort på en egen øy. Idyllisk beliggenhet rett på stranda. Enkel standard, og begrensede muligheter for aktiviteter – snorkling, yoga, skilpaddeklekkeri og eget lite spa.

Rommet: Alle rom har havutsikt. Store rom med egne balkonger og bad med ganske god plass. Malaysisk orientalsk stil. Kjøleskap, tekjøkken, tv og aircondition på rommet. Enkel standard, men du har det du trenger.
Poeng (av 10): 7

Gemia Island resort ligger på en egen øy. Foto: Stine Okkelmo
Gemia Island resort ligger på en egen øy. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Alle rommene på hotellet har havutsikt. Foto: Stine Okkelmo
Alle rommene på hotellet har havutsikt. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Rommene er enkle, men pene og rene. Foto: Stine Okkelmo
Rommene er enkle, men pene og rene. Foto: Stine Okkelmo Vis mer


Frokost: Enkel frokost med valg mellom malaysisk eller europeisk mat, dvs, ris og grønnsaker, eller kyllingpølser, bønner i tomatsaus, omelett og toast/croissanter. Begrenset utvalg av pålegg (kun syltetøy). Appelsinnektar, kaffe og te. Frisk frukt og frokostblandinger.
Poeng (av ti): 5

Restaurant: Litt slitent interiør, mørkt tre og mønstrede duker, men ingenting å si på utsikten. Malaysisk mat både til lunsj og middag. Både frokost, lunsj og middag er inkludert i prisen, men all mulig drikke koster ekstra. Inget vinkart.
Poeng (av 10): 6

Beliggenhet: Fredelig beliggenhet på en paradisisk palmeøy med hvite strender. Båtturen til fastlandet tar 15 minutter.

Barnevennlig: Her er ingen barneklubb, og en uke på Gemia Island vil nok bli kjedelig for barna (og kanskje for de voksne også). Ikke utpreget barnevennlig, men hotellet er likevel populært også blant barnefamilier.

Pluss: Et tropisk paradis på en egen øy. Alle rom har havutsikt. Fredelig og rolig, og hyggelig betjening. Snorkling, yogaklasser, skilpaddeklekkeri og et lite spa med havutsikt fra behandlingsrommene.

Minus: Litt kjedelig frokost, og ganske dødt om kvelden (det blir rolig klokken ti). Ikke et sted for folk med lopper i blodet. To til fire overnattinger holder.

Totalinntrykk: Enkelt, rent og hyggelig strandparadis som passer perfekt for deg som vil slappe skikkelig av på ferien. Ikke hæla i taket når det gjelder matservering, og ikke stedet for deg som er glad i å kose deg med alkohol i ferien. Men skal du bli her en hel uke, bør du være veldig sliten, eller veldig forelsket …
Poeng (av 10): 8

Gjennomsnittlig poengsum: 6,5 av 10

Les også: Ferie i skilpaddefart - bli med til Malaysias østkyst

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer