Sjekk inn: Golden Star Protaras

Leiligheter for deg som vil ha med familien til Middelhavets beste strender.

Publisert
Sist oppdatert

Protaras på Kypros' østkyst er et godt valg for barnefamilien og den strandglade sydenfarer. Ingen sted i Middelhavet finner du større tetthet av strender med blått flagg enn på Kypros. Vi testet en favoritt blant skandinaver - Golden Star Apartments.

Under får du vår ferske anmeldelse av Golden Star Apartments:

Hvor: Protaras, Kypros
Pris: Leilighetene varierer i pris. Prisen avhenger av belegg og årstid, men de minste koster fra 700 kroner per natt. Ving har Golden Star i sin katalog og en uke i august/september koster fra ca. 10 000 kroner for en leilighet som kan huse to voksne og to barn. Da er flyreisen inkludert (priser og tilgjengelighet kan variere fra når denne anmeldelsen ble skrevet)
Internett: Tilgjengelig kun med betalingsmaskiner i lobby. Utrolig dårlig netthastighet
På nett: Golden Star Beach Appartments

Beskrivelse:Hyggelig leilighetshotell med god beliggenhet direkte på stranden ved Protaras strand. 200 meter fra den kjente favoritten Fig Tree Bay. Hotellet består av to bygninger i en stor frodig hage med grøntareale ned mot stranden. Du trenger ikke å krysse annet enn en plen for å komme til sanden. Denne er også fin å ligge på om du foretrekker gress i stedet for sand, men fortsatt vil ha den svale havbrisen.

I bassengområdet finner du bassengbar med flott utsikt over havet. På hotellets egen strandbar serveres lunsj direkte på stranden. Resepsjonsområdet består av salong, tv-avdeling og bar. À la carte-restaurant finner du i en i separat bygning i tilknytning til leilighetskomplekset.

Lekeplass og liten fotballbane for barn finnes på området, samt tennisbaner og eget myntvaskeri for dem som trenger en klesvask i ny og ned.


Rommet: Det er mer riktig å kalle dette en leilighet, og den er av helt grei standard og har en romslig åpen kjøkkenløsning mot stuen, med det helt nødvendige utstyret for å lage egen mat. Her finner du også en knøttliten tv og salong som kan gjøres om til sovesenger for barna. Vi bor i en standard firemannsleilighet. Om du ønsker å legge barna for så å se på tv, må du ned i resepsjonen.

Sengen er komfortabel og badet passe stort til to stykker om gangen. Standarden er god, hotellet er nylig pusset opp. For prisen er det et rent, pent og godt valg.

Poeng (av ti): 8

Les også: Middelhavets beste strandhoteller

Frokost:Med eget kjøkken kan du lage frokosten, men vi prøvde restauranten. Menyen bestod av tradisjonell engelsk frokost, samt frokostblandinger og ferskpresset juice og noen greske varianter. Den engelske frokosten smakte engelsk, som forventet ingen høydepunkt til hundrelappen den kostet.

Lunsjen på strandrestauranten var grei, men et typisk måltid på et strandbesøk. Kyllingen var god.

Vi prøvde ikke restauranten på kveldstid. Du bor rett ved selve restaurant og bargaten i Protoras her, så alt fra McDonalds til en tradisjonell meze-restaurant ligger to minutter unna.

Poeng (av ti): 6

Beliggenhet:Golden Star Protaras har etter vår mening en meget god beliggenhet ved hovedstranden i den familiorienterte byen Protaras. Du har alt du trenger for en perfekt badeferie innen gangavstand. Stranden foran hotellet har alle mulige tilbud av vannsport, og har fin sand og er langgrunn og barnevennlig. Ønsker du mer fest og action, finner du selve sodoma inne i Ayia Napa, men også en god del å velge mellom i selve Protaras.

Barnevennlig: Hotellet er barnevennlig og det er mange familier her. Bassenget er fint og oversiktelig og liker du å feriere med andre skandinaver med barn, er dette et godt valg.

Passer for funksjonshemmede: Hotellet er ikke spesielt tilrettelagt for funskjonshemmede.

Pluss: Beliggenhet og omgivelser er et stort pluss. Standarden er grei for prisen og de ansatte på hotellet er meget behjelpelige og yter god service.

Minus: Hotellet kunne hatt et bedre tilbud på matfronten.

Totalinntrykk: Et fint hotell med prima beliggenhet. Kan anbefales for deg som vil ha det beste av sol og strand, samtidig som det passer bra for barnefamilien. Leiligheter med muligheter for å lage egen mat er fint for de som ønsker å gjøre dette i ferien. Spesielt nå som eurokursen er så høy.

Poeng (av ti): 8

Gjennomsnittlig poengsum: 7,5 av 10

DinSide reiste til Kypros i regi av Visit Cyprus.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer