Sjekk inn: Golden Star Protaras

Leiligheter for deg som vil ha med familien til Middelhavets beste strender.

Publisert
Sist oppdatert

Protaras på Kypros' østkyst er et godt valg for barnefamilien og den strandglade sydenfarer. Ingen sted i Middelhavet finner du større tetthet av strender med blått flagg enn på Kypros. Vi testet en favoritt blant skandinaver - Golden Star Apartments.

Under får du vår ferske anmeldelse av Golden Star Apartments:

Hvor: Protaras, KyprosPris: Leilighetene varierer i pris. Prisen avhenger av belegg og årstid, men de minste koster fra 700 kroner per natt. Ving har Golden Star i sin katalog og en uke i august/september koster fra ca. 10 000 kroner for en leilighet som kan huse to voksne og to barn. Da er flyreisen inkludert (priser og tilgjengelighet kan variere fra når denne anmeldelsen ble skrevet) Internett: Tilgjengelig kun med betalingsmaskiner i lobby. Utrolig dårlig netthastighetPå nett: Golden Star Beach Appartments

Beskrivelse:Hyggelig leilighetshotell med god beliggenhet direkte på stranden ved Protaras strand. 200 meter fra den kjente favoritten Fig Tree Bay. Hotellet består av to bygninger i en stor frodig hage med grøntareale ned mot stranden. Du trenger ikke å krysse annet enn en plen for å komme til sanden. Denne er også fin å ligge på om du foretrekker gress i stedet for sand, men fortsatt vil ha den svale havbrisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.