Sjekk inn: Grafton Guesthouse

Skal du til Dublin på budsjett, er dette hotellet et godt valg.

Grafton Guesthouse er et godt alternativ for deg med knepent budsjett på overnattingen. Foto: Grafton Guesthouse
Grafton Guesthouse er et godt alternativ for deg med knepent budsjett på overnattingen. Foto: Grafton Guesthouse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor: 27 Great Georges Street, DublinAntall rom: 16 romPris: Fra 95 euro for dobbeltrom med frokost - sjekk kursen i DinSides ValutakalkulatorInternett: Internett på alle rom (trådløst på rommene i 2. og 3. etasje)På nett: www.graftonguesthouse.com

Hvorfor London når du kan velge Dublin?

Beskrivelse: Lite og sjarmerende gjestehus midt i Dublin sentrum. Hotellet ligger i en viktoriansk bygning, og dermed er det trange trapper og smale ganger i hotellet. Populært bosted for turister på budsjett.

Rommet: Mitt rom er et tresengsrom, med vindu mot gaten. Rommet er ganske romslig, og lyst og moderne i stilen, selv om selve bygningen altså er gammel. Lite, men ok bad. Noen av rommene har stilige mønstertapet på den ene veggen. Tv på rommet, men ikke noe barskap. Dyner, ikke laken, gjør søvnen bedre.

Poeng (av ti): 7

Se bilder av hotellet:

Frokost: Engelsk/irsk frokost i den lyse frokostsalen i 2. etasje. Det betyr bacon, pølse, egg, toast, syltetøy og juice, kaffe og te. Det serveres også diverse müsli med melk eller yoghurt.

Poeng (av ti): 5

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer