Sjekk inn: Hilton Malta

Lever dette femstjerners hotellet opp til forventningene?

Foto: Øyvind Paulsen
Foto: Øyvind Paulsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor: Portomaso, Saint Julians, Malta.Antall rom: Ca 300.Pris: Vårt rom koster fra 305 til 320 Euro per natt (listepris) inkludert frokost, og var et ”Twin Executive Plus”-rom med balkong, sjøutsikt og et svært så lekkert bad. De billigste rommene starter for øvrig på 210 euro per natt - sjekk kursen i DinSides ValutakalkulatorInternett: Må kjøpes på rommet. Pris er 15 Euro for 240 minutter (3 dagers varighet), og dette dekker da hele hotellet. Det er i tillegg gratis nett i et bestemt område i 2 etasje, men merk deg at dette kun gjelder for datamaskiner, – og ikke for PDA-er eller mobiltelefoner.På nett: Hilton Malta

Beskrivelse:

Stort femstjerners hotel i typisk Hiltonstil. Det betyr flott beliggenhet rett ved stranden og en klassisk luksuriøs stil. Hotellet er også rangert som nummer én på Tripadvisor over luksushotellene på Malta.

Stort bassengområde ved stranden, et hovedbasseng og to mindre avdelinger, alle med egne strandstoler og uteservering. Flere restauranter i hotellet, 24-timers room service, i tillegg Quarterdeck Bar. Egen spa-avdeling, stort – og godt utstyrt treningssenter, tennisbane og utleie av alt fra vannsportsutstyr til sykler. Også flere små butikker i hotellet, men hovedsakelig high-end produkter (smykker, klokker osv) i den øvre prisklassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer