Sjekk inn: Holiday Inn Long Island City - Manhattan View

Bo til halv pris - et steinkast unna Manhattan.

Det er ikke dansegulv rundt sengen, men mer enn god nok plass. Foto: Elisabeth Dalseg
Det er ikke dansegulv rundt sengen, men mer enn god nok plass. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nyåpnede Holiday Inn Manhattan View, på Long Island gir deg mye hotell for pengene.

Hvor: 39-05 29th Street, Queens, Long Island City, New York.Pris: Dobbeltrom koster fra cirka 199 dollar, drøye 1.200 kroner med dagens kurs, ifølge DinSides Valutakalkulator. I kampanjeperioder kan du få det ned i 149 dollar, eller rundt 850 kroner, for et dobbeltrom. Internett: Det er trådløst nett på hele hotellet, og du surfer gratis.På nett: Holiday Inn Long Island City - Manhattan View

Beskrivelse: Holiday Inn Manhattan View er et nyåpnet hotell som ligger i Queens på Long Island, få stopp fra Manhattan. Det ruver foreløpig godt i området, og er lett å få øye på dersom du - eller taxisjåføren - ikke er lommekjent. Hotellet har en enkel, men litt kjedelig bar og restaurant, og treningsrom, svømmebasseng og velværeområde om du skulle være interessert. Svømmebassenget var ikke åpent da vi bodde på hotellet.

Rommet: Rommene er enkelt og tradisjonelt innredet. Sengen er stor og god, med en fantastisk god madrass. I tillegg er det både myke og harde puter, slik at du kan velge det som passer best. Utsikten mot Manhattan skyline er fantastisk. Jo høyere opp jo bedre - og husk å be om rom som vender mot Manhattan på hotellets vestside, med balkong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer