Sjekk inn: Hotel 27

Mye for pengene i Køben.

Publisert
Sist oppdatert

Petter Stordalens Hotel 27 i København gir valuta for pengene og utmerket service. Her er vår anmeldelse:

Hvor: Løngangstræde 27, rett ved RådhuspladsenPris: Dobbeltrom koster fra cirka 800 kroner nattenInternett: Trådløst nett på alle rommeneAntall rom: 200På nett: www.hotel27.dk

Beskrivelse: Hotel 27 er et trendy og moderne hotell midt i København sentrum. Med bare noen få meter til førsteklasses shopping på Strøget og en litens spasertur til Nyhavn, ligger Hotel 27 perfekt til for deg som vil nyte danskenes hovedstad og bo midt i smørøyet.

Konseptet på Hotel 27 er interessant, og attraktivt for deg som vil bo trendy, men kanskje ønsker å spare noen kroner på overnattingen. Inkludert i prisen er førsteklasses frokost, samt en satt middagbuffét hver kveld. Hotellet har også egen vinbar, hvor du kan tappe deg et glass av ønsket farge og smak.

Se bilder fra hotellet under:

Rommet: Rommet vi tester er et standard dobbeltrom med utsikt til bakgården. Rommet er fint, men ikke så stort. Standarden på rommet er middels til høy, og det er preget av dansk design og fargevalg. Sengen er litt myk, men fortsatt komfortabel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer