Sjekk inn: Hotel Admiral

Dette er den beste dealen vi har fått på et hotell i København.

Publisert
Sist oppdatert

København byr på en rekke gode hoteller, men Hotel Admiral har en beliggenhet og service få kan matche.

Under får du vår ferske anmeldelse av Admiral:

Hvor: Skt. Annæ Plads 21, KøbenhavnPris: Dobbeltrom koster fra cirka 1.310 kroner uten frokost. Det er likevel gode muligheter for å finne billigere rom gjennom portaler som hotels.com eller ved å kontakte hotellet direkte. DinSide fikk senior suite for 1.000 norske kroner inkludert frokost. Dette avhenger selfølgelig av hva som er ledig. Internett: Trådløst nett på hele hotellet mot betaling.På nett: Copenhagen Admiral Hotel

Beskrivelse: Hotel Admiral er et hotell i øvre prisklasse cirka 100 meter fra turistmagneten Nyhavn i København sentrum. Selve hotellet er ombygget fra et gammelt kornmagasin fra 1787 og har ivaretatt mye av stemningen fra Københavns storhetstid. De tylle murene og enorme bjelkene i taket og veggene er fortsatt bevart både i rommene og i lobby og restaurantområdet. Hotellet i åpnet i 1978. Stemningen er lun.

Rommet: Rommet vi tester er stort og med utrolig flott utsikt over kanalen til operahuset og bort til Skuespillerhuset. Standaren på rommet er høy, og store vinduer ut mot kanalen gjør det lys og fin. En balkong hadde gjort seg, men ville ødelagt fasaden på bygget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer