Sjekk inn: Hotel Agon am Alexanderplatz

Vi sjekket inn på lavprishotellet Agon på Alexander Platz i Berlin. Det gjør vi ikke igjen.

Sjekk inn: Hotel Agon am Alexanderplatz
Publisert
Sist oppdatert

Hvor: Mollstraße 4, BerlinAntall rom: 158 romPris: Fra 53 til 210 euro for dobbeltrom med frokost - sjekk kursen i DinSides ValutakalkulatorInternett: WiFi på rommet koster 13 euro pr døgn. Én pc i resepsjonen for gratis surfing. Sliten maskin med skjerm av gammel type, og delvis defekt mus.På nett: www.agon-alexanderplatz.de

Beskrivelse: Enkelt, sentralt plassert hotell på Alexanderplatz.

Rommet: Mitt rom er et enkeltrom. Sterilt preg med store vinduer og veranda mot hovedgaten. Verandadøren var vrien å åpne, og trelisten nederst sprakk da jeg brukte litt makt. Rommet er for øvrig romslig, med egen garderobeseksjon, rundt stuebord, skrivebord med to plaststoler, og en klassisk billedrørs-TV med stort sett kun tyske kanaler. Bad med delvis adskilt toalett. Trangt dusjkabinett, men godt trykk i dusjen. Ikke sparedusj. Rommet ligger i andre etasje.

Min kollega har fått et litt større rom, med kjøkken, selv om vi i følge bestillingen skulle få like rom. Hans rom er også bedre utrustet med tanke på møblementet (se billedserie)

Behagelig madrass, litt for flate puter. Dessverre var det noen uanmeldte kryp som delte sengen med meg, noe som resulterte i store, røde og kløende kuler over hele kroppen begge morgenen. Dette er IKKE greit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer