Sjekk inn: Hotel Baja

Rimelig luksus på Sardinias smaragdkyst.

Hotell Baja er et mellomstort hotell, og tiltrekker seg både par, vennegjenger og barnefamilier. Foto: Hotel Baja
Hotell Baja er et mellomstort hotell, og tiltrekker seg både par, vennegjenger og barnefamilier. Foto: Hotel Baja Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å reise på ferie til Sardinia er ikke spesielt billig, men det er veldig lettvint å komme seg hit, nå som både Ryanair og Norwegian flyr direkte fra Østlandet. Øya er dyr, og aller durest er det på Costa Smeralda, det nordøstlige hjørnet, der italiensk fiff og internasjonale kjendiser konkurrerer om å ha de største yatchene og bestille den dyreste vinen på restaurant. Men denne kysten er også en av Middelhavets vakreste, og krystallklart vann, hvit sand, italiensk vin, pizza og pasta fristet for mye til at vi kunne la være å dra. Heldivgis fant vi et stilig hotell til overkommelig pris.

Hvor: Via Nazionale, Cannigione, SardiniaAntall rom: 56 romPris: Hotellets priser er fra 180 euro for dobbeltrom med frokost. Vi bestilte gjennom en hotellsøkside (Booking.com), og fikk en ukes overnatting for 7.700 kroner, altså 1.100 kr per natt. Internett: Nettilgang via kabel på alle romPå nett: www.hotelbaja.it

Beskrivelse: Stilig, middels stort firestjerners hotell som ligger i den lille kystlandsbyen Cannigione, ved Costa Smeralda. Moderne og ren stil. Flott bassengområde i hagen bak hotellet. Stor restaurant. Spa og treningsrom i kjelleren (spaet var under oppussing da vi var på hotellet sommeren 2009). Hotel Baja fremstår som et firestjerners hotell med høy standard. Det eneste de kanskje kunne spart seg, var den rimelig stygge kunsten som hang rundt på hotellet, og som er til salgs. Forhåpentligvis byttes de fæle bildene som hang der sommeren 2009 ut med noe bedre neste år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer