Sjekk inn: Hotel Capitolium

Vi fant en nydelig hotellperle midt i Roma.

Vi kan trygt anbefale Hotel Capitolium neste gang du skal til Roma. Foto: Kristina Picard
Vi kan trygt anbefale Hotel Capitolium neste gang du skal til Roma. Foto: Kristina Picard Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor: Via Montebello 104, 00185 RomaAntall rom: 7Pris: Fra 110 til 160 euro for dobbeltrom med frokost, men se etter spesialtilbud for eksempel på Hotels.comInternett: Tilgang via kabel på alle romHjemmeside: www.captioliumrooms.com

Beskrivelse: Dette er et veldig lite, men innbydende og delikat hotell i 3. etasje i en eldre bygård i Roma. Hotellet kan være vanskelig å få øye på fra utsiden, men tar du heisen opp i 3. etasje, finner du et smakfullt innredet hotell med vennlig service.

Rommet: Mitt rom er et dobbeltrom med vindu mot en idyllisk bakgård. Rommet er passe stort og fremstår akkurat som i hotellbrosjyren. Det inneholder en liten flatskjerm-tv, garderobeskap, pult, to stoler og en velfylt minibar. Badet har toalett, bidet og dusjkabinett. Rommet har aircondition.

Poeng (av ti): 9

Frokost: Selv om kontinentale frokoster sjelden holder nordisk standard, er frokostbuffeten ved dette hotellet det som trekker opplevelsen ned. Det er stadig tomt for det de kaller brød (croissanter o.l) og frokosten består for det meste av søtsaker og kaffe. Serveringsområdet er også svært begrenset og har ikke plass til mange gjester av gangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.