Sjekk inn: Hotel Európa Fit

Vi har testet et av de mer luksuriøse spahotellene i Ungarn.

Foto: Hotel Europa Fit
Foto: Hotel Europa Fit Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På vår reise gjennom Ungarns spa-mekka, Balaton, tok vi turen innom et av de største og mest kjente velværehotellene i området.

Hvor: Hévíz, Ungarn. Transfer fra Budapest og Wien, både by og flyplass. Detaljert informasjon om hvordan du kommer til hotellet finner du her.Antall rom: 236Pris: Standard dobbeltrom fra cirka 1.200 kroner i høysesongen. Det finnes også enkeltrom, superior dobbeltrom, leiligheter og suiter. Oppgradering til et superior-room koster 10 euro ekstra.Internett: Gratis wifi i lobbyen, tilgjengelig mot betaling på rommenePå nett: www.europafit.hu

Beskrivelse: Hotel Európa Fit åpnet sine dører sommeren 2000, og kan i dag kan friste med hele seks svømmebasseng og en lang rekke velværebehandlinger. Om du er yngre enn 50 år vil du nok i tillegg føle deg ekstremt ung og sprek på Europa Fit. Her bugner det nemlig av pensjonister og medlemmer av den eldre garde, noe som egentlig er ganske typisk for området. Dermed kan det bli litt vel rolig for de litt yngre, som må ta seg til takke med å sitte i baren på kveldstid og lytte til en keyboardspillende ungarer som spiller lokal dænsbændmusikk (jo da, han kan sin sjanger godt - det skal han ha).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.