Sjekk inn: Hotel Fox

Hotel Fox i København er ikke så fantastisk som de selv skal ha det til. Prisen er også en revestrek.

Publisert
Sist oppdatert

På hjemmesiden til Hotel Fox står det at hotellet er verdens mest spennende og innovative boutiquehotell. En revestrek kaller vi det...

Under får du vår ferske anmeldelse av Fox:

Hvor: Jarmers Plads 3, KøbenhavnPris: Dobbeltrom koster fra cirka 1600 kroner. Du kan få rimeligere pakkeløsninger om du bor flere dager.Internett: Trådløst nett i lobby og frokostområde, gratis med kabel på rommet. På nett: www.hotelfox.dk

Beskrivelse: Hotell Fox er et hotell med 61 rom som ligger ganske sentralt til med 10 minutters gange til Rådhuspladsen i København. Fox markedsfører seg mot et ungt klientell med urban kunst på veggene og minimalistisk stil. Restauranten Sushitreat ligger i samme bygning som hotellet. Du kan leie iPod og sykler i resepsjonen.

Rommet: Rommet vi tester er lite og med begrenset utsikt til en larmende bakgate i København. Standaren på rommet er ganske lav, tatt i betraktning prisen. Det er heller ikke videre rent i hjørner og vinduskarmer når vi ankommer. Det som skal gjøre Hotel Fox så enestående, ifølge deres egen markedføring, er designet på rommene. De er alle forskjellige i design og er malt av 21 forskjellige kunstnere/grafiske designere. Rommet vi får er i svart og hvitt, med en skrikende dame på veggen. Det er likevel ikke til å rope hurra over. Alt er helt basisk. Noen kruseduller på veggen veier blant annet ikke opp for manglende aircondition på en varm og stillestående sommerdag i København sentrum. Sengen er komfortabel nok. Det finnes ingen minibar, men du kan kjøpe minibarpakker i resepsjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer