Sjekk inn: Hotel Front

Er dette virkelig et av verdens 100 beste hoteller?

Publisert
Sist oppdatert

Det anerkjente reisemagasinet Sunday Times Travel, kåret tidligere i år Hotel Front til et av verdens 100 beste hoteller. DinSide er ikke like raske med å putte det i øverste klasse...

Under får du vår ferske anmeldelse av Front:

Hvor: Skt. Annæ Plads 21, KøbenhavnPris: Dobbeltrom koster fra cirka 2.300 kronerInternett: Trådløst nett på hele hotelletPå nett:www.front.dk

Beskrivelse: Hotel Front er et attraktivt designerhotell i øvre prisklasse. Hotellet har smakfull og moderne skandinavisk design i hotelldelen, mens restauranten er inspirert av amerikanske Hard Rock Café og T.G.I Fridays. I kjelleren har hotellet gym og tilbyr massasje til kundene fra 350 DKK for en time. Front har også sykler til utlån for deg som vil ferdes hovedstaden som en ekte danske.

Rommet: Rommet vi tester er stort og med utrolig flott utsikt over kanalen til operahuset. Standaren på rommet er middels til høy, men det blir litt mørkt selv om det er store vinduer ut mot kanalen. Litt bedre belysning kunne vært praktisk på kveldene.

Sengene er veldig gode og badet er smakfullt, men lite. Det er lite overflaterom til toalettsaker etc, mens dusjen er stor nok til to - for de som vil spare vann i disse klimakritiske tider. Såper og badeprodukter er gode og av merket Kiehl's. Det er gratis minibar (dvs. inkludert i prisen) på rommet, som inneholder fire øl og noen flasker mineralvann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer