Sjekk inn: Hotel Gothia Towers

Det er pent å se på, og beliggenheten er genial. Det hjelper ikke.

Standard dobbeltrom. Men legg merke til at dette er et av de nyoppussete rommene. Vårt reisefølge bodde på et eldre rom, som var hakket mer slitent. (Badekåpene kommer heller ikke som standard, selv om de fikk være med på dette bildet) Foto: Gothia Towers
Standard dobbeltrom. Men legg merke til at dette er et av de nyoppussete rommene. Vårt reisefølge bodde på et eldre rom, som var hakket mer slitent. (Badekåpene kommer heller ikke som standard, selv om de fikk være med på dette bildet) Foto: Gothia Towers Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spør du små og store barn hva de forbinder med Gøteborg, er svaret stort sett et rungende: Liseberg! Vi tilbragte en natt på Hotell Gothia Towers, som ligger rett over gaten for fornøyelsesparken.

Hotellet var lekkert å se på, men et av de beste eksemplene vi har på at man ikke skal dømme noen - eller noe - etter utseendet. Vi skal ikke tilbake dit, og kan heller ikke anbefale noen andre å bo her.

Hvor: I Örgytevägen, Mässans gata 24, GøteborgAntall rom: 704 Pris: Fra 900 svenske kroner for et dobbelt økonomirom. Vi bestilte gjennom hotellweb.no og betalte 1.023 norske kroner for en natt (lørdag).Internett: Trådløst nett på alle rom. PC på businessrom. På nett: www.gothiatowers.com

Beskrivelse: Nordens største hotell ruver i landskapet, der de to tårnene ligger strategisk plassert mellom Liseberg, Svenska Mässan og Ullevi stadion. Det har hele 50 konferanserom, og en liten men grei relaxavdeling med enkle treningsapparater, solarium og badstu. Gothia Towers har fire stjerner, og er et stilig hotell som skal tilfredstille alle - fra businesskunder til barnefamilier. Den luftige lobbyen har moderne og tidsriktige møbler, nesten-provoserende kunst på veggene, og rikelig med sitteplasser. Det ble vi glad for mer enn en gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer