Sjekk inn: Hotel Hesperia Lanzarote

Hva betyr fem StarTour S'er? Vi sjekket ut topphotel på Kanariøy. Av Hans Kristian Krogh-Hanssen

Slik presenteres Hotel Hesperia med fem S'er på Star Tours nettside Foto: Star Tour
Slik presenteres Hotel Hesperia med fem S'er på Star Tours nettside Foto: Star Tour Vis mer

Kanariøyene et yndet feriested for nordmenn året rundt. Lanzarote er kanskje ikke den mest populære av øyene, men stiller i en særklasse av de syv søstrene som danner øygruppen utenfor den afrikanske kysten. Vannsporttilbudene her er noen av de beste i hele Europa og øya kalles ofte det ”europeiske Hawaii”. Det vulkanske landskapet er også fascinerende, samt små koselige fiskelandsbyer varter opp til en perfekt ferie.

Men hvor skal du bo på den vakre øya? Charter er vanligvis det mest gunstige tilbudet om du vil reise hit, og chartergiganten Star Tour har en rekke forskjellige hoteller å tilby i sine pakker. Vi valgte å teste indrefileten i katalogen deres for akkurat Lanzarote. Hotel Hesperia er kategorisert med reisegigantens eget klassifiseringssystem for hotellkvalitet og har fem S’er. Vi spurte oss selv; betyr dette det samme som fem stjerner? På Star Tour sine hjemmesider står følgende;

”Vår vurdering av hoteller og leiligheter sammenfatter standard og servicenivå i forhold til andre hoteller og leiligheter på reisemålet. Vurderingen har ingenting å gjøre med offisiell klassifisering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer