Sjekk inn: Hotel Les Cavalets

En sjarmerende liten perle i Provences vakreste natureldorado.

Så vakker er utsikten fra hotellterrassen. Foto: Stine Okkelmo
Så vakker er utsikten fra hotellterrassen. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Provence er ikke bare lange lunsjer, vingårder og lavendelparfyme. Provence kan også tilby fantastiske naturopplevelser. Europas største juv, Gorges du Verdon, og Lac de Sainte-Croix er kroneksempler. Området er en stor naturpark, og hit reiser du for å ha en aktiv ferie kombinert med nytelse på lokale restauranter.

Stikkord er fjellturer, klatring, juving, padling, fisking, vindsurfing og terrengsykling, for å nevne noe. Se flere bilder og les mer om hva området har å by på i saken Turbo i Provence.

DinSide besøkte området i juni 2010, og bodde på sjarmerende Hôtel Les Cavalets ved innsjøen Lac de Sainte-Croix. Les vår anmeldelse av stedet:

Hvor: Route du Barrage, Bauduen, ProvenceAntall rom: 29 romPris: 85 dobbeltrom (70 euro feb-apr og okt-nov), frokost koster 8 euro per person i tillegg- sjekk kursen i DinSides ValutakalkulatorInternett: Nei På nett: www.hotel-restaurant-lescavalets.com

Beskrivelse: Lite og koselig tostjerners feriehotell med fantastisk utsikt over den menneskeskapte Lac de Sainte-Croix i Provence. Opplevelsen tilsier høyere "stjernestatus" enn to, men det er et enkelt hotell uten avanserte fasiliteter. Ligger i et flott område og er et fint utgangspunkt for opplevelser i vakre Provence.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer