Sjekk inn: Hyatt Regency Kuantan Resort

Hyatt Regency Kuantan har flotte bassengområder - og like bak er stranda. Foto: Stine Okkelmo
Hyatt Regency Kuantan har flotte bassengområder - og like bak er stranda. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor: I Kuantan, på østkysten av MalaysiaAntall rom: 330Pris: Fra 280 ringgits for et dobbeltrom - rundt 530 kr per 6/11/08 (sjekk ut www.xe.com for kurs)Internett: Nettilgang på alle rom (koster ekstra)På nett: kuantan.regency.hyatt.com

Beskrivelse: Dette luksushotellet ligger rett på en av Malaysias kritthvite sandstrender. Hotellet er stort, men det virker ikke slik, da det består av flere bygninger, som ingen er mer enn fem etasjer høye. Hyatt Kuantan Regency er lekkert - særlig bassengområdene er utrolig fine (hotellet har to). I det ene bassenget kan du sitte på en barkrakk i vannet og bestille deg en drink. Hotellet har også et spa, et treningsrom og tennisbaner.

Rommet: Mitt rom vender ikke ut mot havet, men ellers er det et flott og romslig rom. Flatskjerm, kontorpult, klesskap og balkong. Badet har både badekar og separat dusj. Det blir fort fuktig på badet - noe som nok er et vanlig problem i områder der luftfuktigheten og temperaturen er høy.Poeng (av ti): 9

Frokost: Stor buffet med både malaysisk og kontinental frokost. Det er nesten for mye av det gode. Frokosten serveres i restauranten, som ligger med havutsikt. Det er en fantastisk start på dagen å se utover den hvite sandstranda og høre bølgene slå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer