Sjekk inn: Kapama River Lodge

Safariluksus som trygt kan anbefales. Og dyrt er det heller ikke.

Luksuslodgen Kapama River Lodge har alt du ønsker deg. Foto: Kapama River Lodge
Luksuslodgen Kapama River Lodge har alt du ønsker deg. Foto: Kapama River Lodge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor: Rett sør for byen Hoedspruit, ved Krügerparken, i Sør-Afrikas nordøstlige hjørne.Antall rom: 64 rom - dette er en forholdsvis stor lodge.Pris: 1750 rand (cirka 1170 kr den 23/3) per person for dobbeltrom med alle måltider (ikke drikke) og to daglige safarier inkludert . 6000 rand, rundt 4000 kr, for familien på fire. Sjekk kursen i DinSides ValutakalkulatorInternett: Stasjonære maskiner som kan benyttes av gjestene.På nett: www.kapama.co.za

Beskrivelse: Et hårreisende lekkert lodgehotell midt inne i det private naturreservatet Kapama. Hotellet er femstjerners, og bygget for noen få år siden. Afrikansk stil, to svømmebasseng, to restauranter, spa og et treningsrom. Drømmer du om luksussafari, er dette stedet!

Rommet: Mitt rom er et standard dobbeltrom, med god plass og store vinduer rett ut mot naturen. Badet har separat dusj og badekar. Karet står ved vinduet, så der kan du ligge og slappe av mens du kikker ut i bushen. Mørkt interiør med afrikansk tvist. Minibar og skrivebord, men ingen tv. Det er bra, for du er ikke på safari for å se på tv!

Poeng (av ti): 10

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer