Sjekk inn: Kempinski Hotel San Lawrenz Gozo

Hit reiser du for helsas skyld.

Femstjernershotellet er drømmestedet for alle som er glad i spa og helse. Foto: Kempinski San Lawrenz Gozo
Femstjernershotellet er drømmestedet for alle som er glad i spa og helse. Foto: Kempinski San Lawrenz Gozo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor: San Lawrenz, Gozo, MaltaAntall rom: 122 romPris: Fra 167 euro for dobbeltrom med frokost - sjekk kursen i DinSides Valutakalkulator. Du kan også kjøpe pakke med flere overnattinger inkludert ayurvedabehandling (spesiell spabehandling) via hotellets nettside, eller via andre aktører. Google hotellet og se hvilke tilbud som kommer opp. Internett: Nettilgang via kabel på alle rom - WiFi i fellesområdenePå nett: www.kempinski-gozo.com

Beskrivelse: Riktig lekkert femstjerners spahotell på den naturskjønne øya Gozo. Ligger ikke ved havet, men har busservice til nærmeste strand. Rolig og avslappende stemning. Store rom, flere restauranter og flott bassengområde. Fokus på helse, sport og avslapping.

Hotellets ayurvedaspa er et av få slike utenfor India som har en "ekte" indisk ayurvedalege. Hun analyserer deg før behandlingen for å finne ut hva slags problemer du har, og hva som må til for å bedre dem. Søsteren min ble analysert (legen sjekket hender, øyne osv, og overrasket oss med å treffe blink og konstatere astma, en personlighet som ble lett stresset, og dårlig blodomløp). Deretter fulgte en times behandling av en indisk ayurvedabehandler. varm olje ble brukt under kroppsmassasjen, som ble avsluttet ved at rennende varm olje blir helt ned på "det tredje øyet", midt mellom øyenbrynene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer