Sjekk inn: La Quinta Roja

Hotellet for deg som vil oppleve det ekte Tenerife.

Publisert
Sist oppdatert

Mange reiser til Kanariøyene og Tenerife for det behagelige klimaet som preger deler av øyene året rundt. Andre reiser til Los Cristianos og Playa de las Americas fordi de foretrekker å bli brune på en bar eller danse flash dance i neonbelysning en hel uke i strekk.

Noe som for så vidt er det samme som å reise til Roma bare for pastaens skyld. For Tenerife har virkelig mye å by på for deg som har nysgjerrighet som strekker seg litt lengre enn sol, bikinilinjer og lokale ølsorter.

Bare en times biltur fra flyplassen sør på Tenerife, ligger den lille havnebyen Garachico. En perle av en kystby, som rommer flere førsteklasses hoteller. Vi bodde på La Quinta Roja, et sikkert valg for deg som vil oppleve det beste av Tenerife.

Under får du vår anmeldelse av La Quinta Roja:

Hvor:Gloriate de San Francisco, 38450 Garachico - TenerifePris: Dobbeltrom koster fra cirka 980 kroner. Star Tour har også charter med hotellet som bosted. Prisene for en uke med fly opp og ned begynner på cirka 8298 kroner per person i mars.Internett: Internett er tilgjengelig på hotelletPå nett: www.quintaroja.com

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.