Sjekk inn: Lake Kenyir Resort & Spa

Et spahotell midt i en tropisk regnskog.

Lake Kenyir Resort & Spa er en oase i regnskogen, men ikke stedet for deg med lopper i blodet. Foto: Stine Okkelmo
Lake Kenyir Resort & Spa er en oase i regnskogen, men ikke stedet for deg med lopper i blodet. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som reisejournalist har jeg vært heldig og bodd på en god del fine hotell. Dette luksusresortet midt inne i regnskogen er et av dem jeg husker best. Det er først og fremst på grunn av beliggenheten.

Hvor: Ved Lake Kenyir, Kuala Berang, Terranganu, MalaysiahalvøyaAntall rom: 135 hytter/suiterPris: Fra 230 malaysiske ringgit, cirka 400 kroner), per natt - sjekk kursen hos www.xe.com Internett: Internett via kabel i alle hytter, noen få datamaskiner til låns i resepsjonen.På nett: www.lakekenyir.com

Triksene som gir luksushotell til lavpris

Beskrivelse: Midt inne i jungelen i Malaysiahalvøyas nordøstlige hjørne, ligger dette sparesortet ved bredden av den gigantiske innsjøen Lake Kenyir, Sørøst-Asias største menneskeskapte innsjø. Hotellanlegget består av 135 hytter og suiter plassert rundt i parken, som grenser til den betagende vakre Lake Kenyir. Bassenganlegget har panoramautsikt utover den trolske innsjøen. Det har også det lekre spaet. Trenger du fred og ro og avkobling, er dette et glimrende sted.

Rommet: Min hytte har flott utsikt over innsjøen. Det er en deluxe chalet, og dermed har der store badet separat dusj og badekar, og foran sengen står en liten sofa og et salongbord. Gang og bad skilles fra soveromsdelen med en liten trapp. Jeg har stor boltreplass. Merk at min hytte var en av de nyoppussede.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer