Sjekk inn og ut fra hotellet selv

På dette hotellet slipper du å stå i kø.

Inn- og utsjekkingsautomat Dette er genialt for deg som helst vil slippe å stå i kø ved hotellresepsjonen. Hvorfor vente når du kan gjøre alt selv? Foto: Silje Ulveseth
Inn- og utsjekkingsautomat Dette er genialt for deg som helst vil slippe å stå i kø ved hotellresepsjonen. Hvorfor vente når du kan gjøre alt selv? Foto: Silje Ulveseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste av oss har opplevd å stå i lange, irriterende køer i hotellresepsjonen. Fort kan det ta både år og dager før du får sjekket ut eller sjekke inn. Eller, det virker i hvert fall sånn.

Heldigvis er det noen hoteller som har tenkt på dette. Blant annet det danske billighotellet Wake Up Copenhagen. Her tilbyr hotellet ekspress sjekk inn og utsjekking, hvor automatene gjør jobben for deg.

– Automatene har vi hatt siden vi åpnet 1. september 2009, opplyser resepsjonisten til DinSide.

Ekspressautomaten kan på mange måter minne om flyselskapenes innsjekkingsmaskiner, og står lett tilgjengelig plassert i lobbyen. Her kan du også betale dersom du for eksempel har benyttet deg av hotellets minibar eller lignende.

Slik ser automatene ut:

Få hoteller som tilbyr hurtigutsjekk

P-Hotels i Norge tilbyr også ekspress innsjekk. Alt du trenger å gjøre er å taste inn ditt referansenummer og få frem bestillingen.

«Endringer på bestillingen kan gjøres underveis. Dra kredittkortet og kvittering samt nøkkelkort printes ut. Enklere kan det ikke gjøres,» skriver hotellkjeden på sin nettside. Hotellet er spesialisert inn mot enkle businessovernattinger for gjester som ikke trenger mange tilleggstjenester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer