Sjekk inn: One Bal Harbour

MIAMI (DinSide Reise): Vi har besøkt et eksklusivt strandhotell på Miami Beach.

Snakk om hjørnebeliggenhet. Foto: Hotellet
Snakk om hjørnebeliggenhet. Foto: Hotellet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Uansett hvordan man vrir og vrenger på det er USA et attraktivt reisemål. Selv med et håpløst byråkrati for å komme seg inn i landet er belønningen stor når man først er igjennom papirmølla. Vi hadde stempel i passet fra De forente arabiske emirater og røyk på diverse ekstraspørsmål av den grunn. Den minste kontakt med Midt-Østen utløser en voldsom skepsis tydeligvis. En svenske vi traff på hadde stempler fra både Russland, Sør-Korea og Kina i sitt pass. Vakten i immigrasjonskontrollen gikk nærmest i spinn.

Sommer i november

Vel ute på gata i Miami, midt på natta i slutten av november, blir vi påminnet om hva som er sommer med stor S. Det er herlig varmt og vi skjønner hvorfor det er stor tilflytting til Florida. Vintrene er varme og somrene er mye varmere og fuktige. Miami Beach skal visstnok være en av svært få steder i USA hvor det aldri har snødd! Kanskje ikke så overraskende når de nyter et tropisk klima.

Ting å se

Miami Beach ligger litt utenfor Miami og skilles fra Miami av Biscayne Bay. På utsiden ligger Atlanterhavet. South Beach er det mest berømte området av Miami Beach. Et annet område som er godt kjent på Miami Beach er Art Deco-distriktet. Dette ligger i hovedsak i gaten Ocean Drive på South Beach og består av cirka 800 verneverdige bygninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.