Sjekk inn på flyet på Oslo S

Norwegian lanserer ny tjeneste for passasjerene.

80 KR EKSTRA: Norwegian tar 250 kroner i gebyr for å endre navn per strekning, men skal du gjøre det over telefon koster det 80 kroner ekstra.  Foto: Hans Olav Nyborg/Norwegian
80 KR EKSTRA: Norwegian tar 250 kroner i gebyr for å endre navn per strekning, men skal du gjøre det over telefon koster det 80 kroner ekstra. Foto: Hans Olav Nyborg/Norwegian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du ut og fly i julerushet? Hvis du har billett med Norwegian kan du fra 17. desember sjekke inn før du går ombord på Flytoget på Oslo S. Norwegian setter opp to innsjekkingsautomater på sentralstasjonen for å gi reisende mulighet til å sjekke inn så tidlig som mulig. I januar kommer flere automater opp, og da vil også reisende fra togstasjonen i Drammen kunne sjekke inn der.

- Vi ønsker å gjøre reisen så enkel og bekvem som mulig for passasjerene, og unngå julerushet på flyplassen. Hver gang det kommer et flytog til Gardermoen vet vi at det oppstår køer ved automatene. Ved at vi nå åpner for innsjekk allerede på flytoget vil mange komme ferdig innsjekket til Gardermoen og kan gå rett til bagasjeinnleveringen, sier sjef for stasjon i Norwegian, Bjørn Erik Barman-Jenssen, i en pressemelding.

Sjekk inn inntil en time før

- Passasjerne kan sjekke inn på Oslo S inntil en time før flyavgang. I dag må man møte senest en halv time før flyet går for å levere bagasje. Det er dermed de samme tidene som gjelder i forhold til ankomsttid på flyplassen, men den store fordelen for passasjerene er at de kan gjøre unna innsjekkingen med en gang de kommer på flytogterminalen, sier Barman-Jenssen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer