Sjekk inn: Patchtuv Palace

Romantisk perfeksjon i Praha. Av Hans Kristian Krogh-Hanssen

Perfekt beliggenhet og fantastisk utsikt mot Praha Slott og Karlsbroen. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Perfekt beliggenhet og fantastisk utsikt mot Praha Slott og Karlsbroen. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis mer

Januar er historisk sett den billigste måneden å reise på storbyferier i Europa. Flybillettene er billige og hotellene likeså. Så hvorfor ikke koste på seg det beste av det beste når du først reiser utenfor sesongen. Praha er en av våre favoritter i Øst Europa. Vi var i byen rett før jul og sjekket inn på det som sies å være et av byens beste og mest romantiske hoteller. Det skuffet heller ikke. Pachtuv Palace er et meget delikat hotell med perfekt beliggenhet i Praha. Les vår anmeldelse av stedet her. Hvor: Karoliny Svetle 34, PrahaAntall rom: 50 rom Pris: Fra cirka 1000 kroner natten for dobbeltrom til 3000 kroner natten for beste suite. Internett: Bredbånd med kabel på alle rom. Gratis. På nett: www.mamaison.com Beskrivelse: Et hotell i hjertet av Praha. Selve bygningen er av stor historisk og kulturell betydning i den tsjekkiske hovedstaden. Den har tidligere vært bosted for blant annet Mozart og Wagner, men ble i 2004 bygget om til et boutiquehotell i luksuskategorien av hotellkjeden Mamaison. Hotellet er delt i to hovedavdelinger med en åpen hage i midten. Barokkstilen er tydelig, men modernisert på en delikat måte. Mange av rommene har førsteklasses utsikt over byen og blant annet Praha Slott og Karlsbroen. Rommet: Vårt rom er en junior loftsuite. Rommet er stort med to små salongseksjoner og separat toalett. Det er også et lite kjøkken på rommet, som gir muligheter for å lage en kaffekopp når det måtte være ønskelig. Badet er ikke så stort, men enkelt og delikat med dusj i badekaret. Utsikten fra et av de små vinduene er perfekt, men du må strekke deg på strømpelesten for å se ut. Poeng (av ti): 9

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer